Aankoop

Huis kopen? Doe het samen met een aankoopmakelaar van VKM Makelaars, de vakkundige makelaar!
Als u op zoek bent naar een koopwoning, dan zijn er tegenwoordig voldoende online mogelijkheden om huizen te zoeken en om bezichtigingen aan te vragen; www.funda.nl is daarbij een heel belangrijke en handige site.  Maar wat te doen als u dé droomwoning vindt die voldoet aan uw wensen en eisen?

Als u het ‘juiste gevoel’ krijgt bij het bekijken van ‘dé droomwoning’ dan is het heel menselijk om veel elementen rooskleuriger te zien dan ze in werkelijkheid zijn. Realiseert u zich dan dat de verkopend makelaar van het huis maar één belang heeft en dat is een optimaal resultaat behalen voor zijn klant. Neem dus uw eigen aankoopmakelaar mee om je goed te laten adviseren. Zo bent u zeker van een realistische kijk op de situatie en krijgt u onafhankelijk advies. Een aankoopmakelaar adviseert in úw belang!

Een aankoopmakelaar is voor u van meerwaarde als:

  • U steeds achter het net vist als u een bieding doet,
  • U denkt (niet ten onrechte) sterker te staan met een aankoopmakelaar tijdens het biedingsproces,
  • U eigenlijk niet weet hoe de vraagprijs in verhouding staat tot de waarde van de woning,
  • U niet zeker weet waar u allemaal op moet letten bij de aankoop van een woning,
  • U zelf geen sterke onderhandelaar bent,
  • U nét even de geruststelling en het gemak mist van een makelaar die het hele aankoopproces begeleidt.

Als u ergens ‘ja’ knikt is het misschien dus toch een goed idee om VKM Makelaars, de vakkundige makelaar in te schakelen voor een gerichte aankoopopdracht. VKM Makelaars, de vakkundige makelaar komt direct in actie zodra u het signaal geeft uw droomhuis gevonden te hebben op bijvoorbeeld Funda of anderszins! VKM Makelaars, de vakkundige makelaar geeft u een helder en betrouwbaar advies en kan de begeleiding direct oppakken en samen met u oplopen tot en met de sleuteloverdracht bij de notaris.

Onderzoek, prijsadvies, onderhandelingen, advisering over juridische en/of bouwtechnische apen of beren op de weg, overeenkomst… Eigenlijk alles wat nodig is om dat droomhuis te kunnen bemachtigen wordt dan uit handen genomen. Tariefafspraken leggen we natuurlijk eerst duidelijk en helder vast, zodat u nooit voor verrassingen komt te staan!